E-shop byl spuštěn

14.01.2013 09:04

Diamantová voda účinně pomáhá nejen lidem, ale i zvířatům a je vhodná také k zalévání veškerého rostlinstva, které je pak bujné a krásně roste. Dále také čistí studny, bazény, jezírka. Dokáže zrušit chlór z vodovodní vody, zastavuje fermentaci a rozklad stojatých vod aj. Autor technologie J. Ducatillon doporučuje Diamantovou vodu lít také do rybníků, potoků, řek, atd., aby se jejich vody očistily, zregenerovaly a získaly vysoké vibrace. Tuto léčivou vodu lze využít v domácnosti nejen k pití, ale i k veškerému vaření a všude tam, kde je voda zapotřebí. Je blahodárná pro všechno živé na Zemi.

 

Jak se rozmnožuje a uchovává Diamantová voda?

 

Diamantová voda se rozmnožuje velmi jednoduše. K namnožení je potřeba použít 10 % Diamantové vody na 100 % objemu. Chceme-li tedy připravit 1 litr Diamantové vody, tak do prázdné skleněné láhve nalijeme 1 dl již hotové Diamantové vody a dolijeme 9 dl běžné pitné vody a necháme jednu a půl hodiny působit, aby se dosáhlo přeměny. V láhvi proběhne reakce a objeví se bublinky /ale pokaždé také nemusí/ a voda je pak již navibrovaná. Pro přípravu 2 litrů tedy použijeme 2 dl původní směsi DV atd. Jestliže dáme 1 litr DV do 100 litrů vody pitné, pak musíme čekat 3 hodiny, než bude voda přeměněna. Příprava DV tedy závisí na množství a času.

Diamantovou vodu uchovávejte raději ve skleněných láhvích, v plastových jen krátkodobě.

Důležité také je, abyste si nezapomněli schovat vždy rezervu pro namnožení další DV.

 

 

Diamantová voda  - vzorek 1 dl k dalšímu množení je k dispozici  z d a r m a   ve skleněné lahvičce, platí se pouze tato lahvička                

                                                  

                                                                                              Cena lahvičky   20,- Kč

 

Vše zasílám na dobírku poštou.

K ceně dobírky je započítáno ještě:   poštovné dobírkou = cena dle tarifů České pošty a balné

 
Více zde:
 

Alena Horká, Šlapanice u Brna
Mob. :  777 658 037
e-mail: alena.horka@post.cz
https://diamantovavoda.vbrne.info

 

 

—————

Zpět